Förfrågan och offert

Alla har olika tankar och önskemål om det nya rummet ska se ut. Du kanske redan har ritat och bestämt ytskikt på golv och väggar? Kanske behöver något byggas om i samband med det tänkta arbetet? Eller så vill du ha hjälp med att få idéer med hur man kan göra?

Oberoende av hur din situation ser ut så kan jag lotsa dig rätt. Jag arbetar ofta nära ett sammansvetsat team av några av länets främsta hantverkare (husbyggare, målare, snickare och rörmokare) och kan se till att ditt bygge eller renovering blir som du tänkt dig.

När du har en idé om vad du vill göra i ditt hem så kontakta mig så går vi gemensamt igenom hur en lösning skulle kunna se ut.

Offererat fast pris

Vid alla arbeten lämnar jag offert på arbete och material. Ofta vill kunden själv bestämma och göra ett eget inköp av ytskiktet (kakel eller klinker). Du väljer det som passar dig.

Rotavdrag

Villaägare och bostadsrättsinnehavare får göra ett skatteavdrag med 50 % på belopp upp till maximalt 100 000 kronor när man anlitar en hantverkare för renovering, ombyggnad eller tillbyggnad av bostaden. Vi har F-skattesedel och ser till att rotavdraget nyttjas vid din ombyggnation och så önskas.